2011. május 4., szerda

Vámpírharc - Jelenlegi ára: 3 420 Ft


Vámpírharc
Bowen MacRieve, a Lykae klán harcosa kis híján belepusztul, amikor elveszíti az egyetlen neki rendeltetett nőt. A kegyetlen vérfarkas szíve jéggé fagy, nem osztja meg ágyát senkivel - míg össze nem hozza a sors ellenségével, és legsötétebb vágyai lángra gyúlnak a vadító találkozástól. Amikor a gonosz erők a lány ellen szövetkeznek, a harcos minden erejét latba veti, hogy megmentse őt. Ellenállhat-e a lány a testét-lelkét követelő Bowennek, vagy mindent kockára tesz harcias védelmezőjéért, ha sikerül legyőzniük az őket körülzáról gonoszt? Kresley Cole számos országban megjelenő bestseller regényeit fergeteges akciók, ördögien szenvedélyes szex és lenyűgöző szereplőgárda jellemzi. A világhírű sorozat az olvasókat egy varázslatos és démoni világba vezeti, ahonnan nincs visszaút.
Részlet a Bevezetésből: "Meg akarja jelölni a testemet... A telihold megvilágította a havat és a kopasz fákat, s Mariah vadászzöld ruhája jelzőtűzként ragyogott fel az őt üldöző szörny szemében. Megjelőlni a fogával, gondolta vadul a lány, miközben átszökkent egy jeges patakon. A szörny örjöngő üvöltése az egész erdőben visszhangzott. Hallatára Mariah megbotlott. Rémülten, négykézláb kapaszkodott fel a partoldalon, hogy tovább meneküljön haza. Nyírfaágak akaszkodtak a hajába, hidegtől zsibbadt arcát karmolták. Épp sikerült kicsavarodnia az ölelésükből, amikor ismét hullani kezdett a hó, s látása elhomályosult. Újabb üvöltés hatolt át a sötétségen; az éjjeli teremtmények elnémultak, szakadozó lélegzete fülsüketítővé vált a beálló csendben. Bowen, a férfi, akit leánykora óta szeretett, figyelmeztette a teliholdra, felkészítette őt: - Átváltozom, mariah. Nem tudom irányítani. Te meg még mindig védtelen vagy a sérülésekkel szemben... De Mariah ragaszkodott hozzá, hogy találkozzanak ma este, mert tudta, milyen kritikus időszak ez a férfinak - és mert alig várta, hogy kárpótolhassa, amiért újra meg újra nemet mondott a vágyaira. "
SZERZŐ: Kresley Cole
KIADÓ: Ulpius-ház Könyvkiadó
KIADÁSI ÉV: 2010
OLDALSZÁM: 432
Szállítási és fizetési információk
Személyesen áthevetőek könyveink (kizárólag) Budapesten a Klinikák metrómegálló közelében található átvételi pontunkon!
Minden hétköznap 8: 00-tól 20: 00-ig.
Általában 3-5 nap az átfutási ideje, amíg az általad rendelt könyvek megérkeznek az átvetéli pontba, melyről automatikus üzenetet küldünk a számodra. Ha még azelőtt látogatsz el az átvételi pontba, hogy ezt az értesítést megkaptad volna, akkor kicsit csalódott leszel...
Ezt elkerülendő nagyon kérlek soha, ismétlem soha ne próbáld átvenni a könyvet, amíg nem kaptál erről értesítést. Ez a köztünk lévő jó viszony megtartása szempontjából is kifejezetten javasolt.
A könyveinket változatlanul megkaphatod postai úton (előreutalással), vagy futárszolgalát segítségével (előreutalással, vagy utánvéttel).
A könyveinkre kiszabott szállítási díjak egységesek, nem függnek az adott könyv méretétől, vagy a könyvek darabszámától.
2 darab, vagy több termék rendelése esetén a szállítási költség nem változik.
Vagyis bármekkora rendelést is adsz le, mindig csak a Szállítási és garanciális feltételek fül alatt meghatározott díjat kell fizetned.
Más szállítási módot nem vállalunk, a megadott áraktól nem áll módunkban eltérni.
Szállítási és fizetés módja
Ajánlott levélként előreutalás után: 870 Ft
Futárszolgálat előreutalással: 750 Ft
Futárszolgálat utánvéttel: 890 Ft
Személyes átvétel: 0 Ft
Minden termékünk új és olvasatlan.
Tekintsd meg összes könyvünket itt! >>



Jelenlegi ára: 3 420 Ft

Az aukció vége: 2011-05-25 02:30
. Vámpírharc - Jelenlegi ára: 3 420 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése