2011. június 28., kedd

Cartledge, Bryan: Trianon egy angol szemével - Jelenlegi ára: 2 665 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Trianon egy angol szemévelA könyv listaára: 3250 Ft. Leírás:
A Magyarország történelmét jól ismerő (ld. Megmaradni... 200815132) angol történész, egykori budapesti nagykövet könyve, a győztesek és különösen az angolok szempontjait érzékeltetve írja le az ezer éves régi Magyarország sorsát megpecsételő béketárgyalás történetét. A mű két államférfi, a béketárgyalások alatt rövid ideig Magyarországot vezető Károlyi Mihály és a békekonferencián a magyar delegáció tagjaként részt vevő, az 1920 utáni Magyarország felépítésében oroszlánrészt vállaló Bethlen István alakja köré épül. A két politikus éles szemű jellemrajza mellett a békekonferencia tárgyalási menetével ismerkedhet meg az olvasó. A Monarchia és benne Magyarország sorsa gyakorlatilag már a háború vége előtt eldőlt, hiszen az antant hatalmak már ekkor elkötelezték magukat szövetségeseik (románok, cseh-szlovákok, szerb-horvátok) területi követelései mellett. A békediktátum Magyarországra nézve igazságtalan és katasztrofális (több mint három millió magyar nemzetiségű állampolgár által lakott területek elcsatolása) következményeit magyarázva a szerző két tényezőre hívja fel a figyelmet: A konferencia hibás szerkezetéből adódóan a kis számú, elkötelezetten magyarellenes Kelet- és Dél-Kelet Európa- szakértő külön-külön területi csoportokban dolgozva, javaslataikat nem összehangolva húzta meg Csehszlovákia, Jugoszlávia és Románia új határait. Ajánlásaikat pedig vita és tárgyalás nélkül vették át a végleges szerződésbe a már több mint egy éve húzódó békekonferencia fáradt és elcsigázott politikusai. Az igényes kialakítású, küllemében is tetszetős, kronológiával, annotált irodalomjegyzékkel és névmutatóval kiegészített könyv széles körben ajánlható. ISBN: 978-963-9705-62-3A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 665 Ft

Az aukció vége: 2011-06-30 04:13
. Cartledge, Bryan: Trianon egy angol szemével - Jelenlegi ára: 2 665 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése