2011. május 5., csütörtök

SuiFan Kwang orgazmus késleltető NO LIDOKAIN - Jelenlegi ára: 3 290 Ft

NEM TARTALMAZ LIDOKAINT.
Késlelteti a korai magömlést 1-5 órával, ezzel partnerünknek sorozatos orgazmusokat biztosítva.
Több órás szexuális teljesítmény magömlés nélkül!
Természetes ázsiai gyógynövényekből készült folyadék, amely a magömlés több órás késleltetésére lett kifejlesztve, amely ezzel egyidőben egy erős merevedést is elősegít. A vért a pénisz szöveteibe tolja, ezáltal megnöveli a pénisz vastagságát.
Azoknak a férfiaknak ajánlott, akik szexmaratonokat akarnak elérni de azoknak is, akiknek korai magömlésük van. Ezzel a termékkel a pénisz egy szexgéppé válik! Kb. 30 alkalmazásra elég. A termék eredeti Hong Kongban gyártott termék, amely 30 éves múlttal rendelkezik a nemzetközi piacon.
HASZNÁLAT
Ezt a terméket az aktus előtt 2 órával az üvegben található ecsettel egy vékony rétegben felvisszük a pénisz alsó részére miután a bőrt hátra húztuk. A makkra nem szabad tenni! Kb. 2 óra után lemossuk a péniszt, különben a partnerét is érzéstelenítheti. Ezúton egy néhány órás késleltetést tudnak elérni a felvitt folyadék mennyiségétől függően.
A Chinese Brush Classic egy egyedi összetételű keleti gyógynövény kivonatokból álló termék, amely tartalma: ginseng, clove, cinnamon, aloe vera, stb. Évszázadokkal ezelőtt lett felfedezve és óriási sikert ért el az egész világon.
A termék folyamatos használatával 1 év után teljes mértékben megszűnhet a korai magömlés!!!
3ml -Kb. 30 alkalmazásra elég



Jelenlegi ára: 3 290 Ft

Az aukció vége: 2011-05-25 11:58
. SuiFan Kwang orgazmus késleltető NO LIDOKAIN - Jelenlegi ára: 3 290 Ft

1 megjegyzés:

Zoltán írta...

Kérnék 2 db üvegcsével

Megjegyzés küldése